Maj 2016

Så lykkedes det! Efter timers arbejde ved telefon og computer og mange venlige menneskers hjælp indtraf dagen, hvor de østrigske geder kom til Danmark. En af mit livs store drømme er gået i opfyldelse.

Her er de fire piger umiddelbart efter at de er kommet ned fra lastbilen. De har haft en god rejse herop og tager situationen med ophøjet ro.

Her er de fire piger umiddelbart efter, at de er kommet ned fra lastbilen. De har haft en god rejse herop og tager situationen med ophøjet ro.

Importerede dyr skal have udskiftet et af deres udenlandske øremærker med et dansk, rødt øremærke, som den lokale Fødevareregion kommer med. Herfra skal lyde en stor tak for samarbejdet. Fødevareregionens medarbejder var til stede ved modtagelsen og havde tid til, at tingene blev gjort stille og roligt. Det var en meget positiv oplevelse.

Gederne indtager deres nye fold - nu med rødt øremærke i det ene øre.

Gederne indtager deres nye fold – nu med rødt øremærke i det ene øre.

Importdyrene skal være i isolation i tre måneder, hvorefter de på baggrund af deres sundhedsmæssige attesester ved ankomst + diverse nye prøver og attester godkendes til indsættelse i min egen besætning, som så har karantæne i tolv måneder.

De to drenge, Franzl og Anatoll er tilfredse med deres nye hus.

De to drenge, Franzl og Anatoll er tilfredse med deres nye hus.

Hyldegrene er meget interessante, når man lige er landet i et nyt og blæsende land.

Hyldegrene er meget interessante, når man lige er landet i et nyt og blæsende land.

Ind i mellem pasningen af de nye geder, som har det med at trække lidt ud, er vi også i fuld gang med forberedelsene til årets dyrskuer. Geder og bukke er næsten færdige med første omgang striglning og vi glæder os til dejlige dage på dyrskue.

Leave a Reply