Sommer 2022

Som det fremgår tydeligt, så har gedeavleren forsømt at opdatere Årets gang her på siden. Året går heldigvis alligevel præcis som det skal og både folk og fæ har det godt. Selvom jeg nyder at læse tilbage i opdateringerne, vil jeg nu gå over til at lave lejlighedsvise indlæg. Du kan også følge med på Facebook, søg på Wallisergeder.

Vi har haft en dejlig læmmesæson og årets kid er store og frække. Bukkekiddene er taget fra og gederne er faldet i mælkeproduktion uden problemer.

Vi har deltaget på Roskilde Dyrskue samt Børn og dyr på Bregentved og på begge skuer var det dyr herfra, der vandt titlen som skuets bedste ged, så det var på alle måder skønt at komme på skue igen efter corona.

Koncentrationen er stor lige før gederne skal ringen og hjælperne er på plads.
Svalens Tim på 1 år opnåede ligeledes 23 point.

I disse dage bruger jeg den sidste uges ferie på lave avlsplaner og dermed også beslutte, hvilke dyr det bliver muligt at sætte til salg. Se mere under Dyr til salg.

Leave a Reply