Dyr til salg i 2022

Vi får ganske få dyr til salg i år.

 

Helt undtagelsesvis sælges en to-års ged af 100% østrigsk afstamning med 2 gimmerkid fra i år ved siden. Alle tre dyr er tamme og trygge og en perfekt startpakke til en ny Walliseravler.

Endvidere skal jeg sortere i flokken af gimmere fra sidste år, hvor et par enkelte skal videre til en anden besætning evt. ilæmmede, så de får kid i starten af marts måned.

Kom gerne og se nærmere på vores besætning og hør om Wallisergederne.

 

Samværet med kiddene nydes af alle generationer.
Bemærk notesbogen i baggrunden, her tages notater om hver enkelt læmning.

Wallisergederne er fantastiske dyr at arbejde med. Jo flere avlere vi er, jo bedre kan vi passe på racen. Derfor sælger vi af og til dyr til andre avlere.

Vi sælger aldrig et dyr alene, da geder er meget sociale dyr. Du er velkommen til at aftale et besøg her, så finder vi dyr, der passer sammen og passer til dine forhold og forventninger. Du har også mulighed for at blive skrevet på venteliste, hvis vi ikke har aktuelle salgs-dyr.

Vores dyr er alle M3, stambogsført, vaccinerede og klovtestede.

Vi har i foråret 2016 importeret 6 avlsdyr fra Østrig til forbedring af den danske bestand. Deres egenskaber ses tydeligt i vores besætning blandt andet i form af stærke ben, meget pels, yndefulde hoveder, gode yvere og et dejlig temperament.

12 thoughts on “Dyr til salg i 2022

 1. Hej Anne! Vi går stadig og drømmer om at blive Wallis-gedeejere, når vi nu har nusset dem så mange vintre i Zermatt. Måske i 2017?

 2. Hej Anne.
  Vi har forelsket os lidt i en walisisk ged, vil høre hvad det koster at anskaffe?🐐

  Vh Lise-Lotte🌸

  • Hej Lise Lotte.

   Det kan jeg godt forstå 😀

   Et fravænnet gimmerkid af dansk afstamning fra besætning med M3, klovtest og stamtavler koster typisk fra 1750 kr pr stk.

   I er velkomne til at aftale et besøg og se dyrene i virkeligheden. Jeg har dog udsolgt for i år, men skriver gerne på ventelisten.

   Mange hilsner Anne

 3. Hej, vi går med tankerne om at blive gede-ejere til næste år, og har forelsket os i walliser:) Får i ubeslægtede dyr til salg? Og hvis ikke, kender i så andre avlere så man kan få dyrene flere steder fra? Mvh Tine

  • Hej Tine.

   Wallisere er dejlige 👍 Jeg får overblik over salgsdyr i løbet af foråret, når kiddene er kommet til verden.

   Forinden er I velkomne til at komme og se besætningen og få en snak om racen og mulighederne.

   Mange hilsner Anne.

  • Jeg beklager at jeg har overset din besked. Vi har udsolgt for i år, men du er velkommen til at se besætningen og blive skrevet på venteliste.

Leave a Reply