Januar 2016

Endelig fik vi lidt vintervejr. Selvom frosten betyder ekstra arbejde med udskiftning af vandspande, så er det en glæde at se, hvordan dyrene trives i det klare tørre vejr. Gederne er udendørs døgnet rundt og deres tykke pels og masser af grovfoder holder dem varme. Som det fremgår af billedet, har vi fået rigtig mange juletræer i år og de bliver spist med stor fornøjelse. Det er barken, der bliver spist først – og vores Sct. Hans bål bliver stort i år.

Der er fred og ro i bukkeflokken, der nu består af Svalens John (f. 2012) og de 3 unge bukke fra 2015: Erik T., Svalens Anker Jørgensen og Svalens Kresten. Læg mærke til hvor forskellige hornstillingen er på de unge bukke.

Der er fred og ro i bukkeflokken, der nu består af Svalens John (f. 2012) og de 3 unge bukke fra 2015: Erik T., Svalens Anker Jørgensen og Svalens Kresten. Læg mærke til hvor forskellig hornstillingen er på de unge bukke.

Gederne bliver tykkere og tykkere. De spiser rigtig meget wrap nu.

Gederne bliver tykkere og tykkere. De spiser rigtig meget wrap nu. Her ses Lama-Ole gederne fra 2012. Det er Alma foran høhækken og Oline bagved op mod rørene. I forgrunden ses Svalens Pia (f. 2015) efter Alma og Asbo.

 

Leave a Reply