Januar 2018

De tre østrigske geder startede det nye år med at få besøg af Franzl igen og det var helt tydeligt, at de nød at komme udenfor igen, selvom de fik lidt våde fødder.

På baggrund af deres glæde ved at komme udendørs igen valgte vi, da bedækningerne var overstået og Franzl var tilbage i bukkefolden, at give alle hundyrene mulighed for selv at vælge mellem stald og fold. Konklusionen er, at Wallisere rigtig gerne vil være udendørs trods mudder og vandpytter.

Dansk Gede Union afholdt National Klovklipningsdag i denne måned og gedeavleren her på gården kunne desværre bidrage med før og efter fotos, da en af mine unge gimmere var smuttet ud af systemet og havde sprunget en klipning over. Det var jeg ikke stolt af, men det gav anledning til at hele flokken blev klippet i løbet af et par uger.

Bagklove før –

– og efter.

Skriv et svar