November 2019

I denne måned er der sket flere dejlige ting i gedestalden. Alt er rengjort og lavet fint til vinteren.

Medens stærke sønner og gode venner tog sig af det grove arbejde, ryddede min svigerdatter op på mit foderbord, så nu skal jeg bare holde orden!

Og endelig kom dagen, hvor gederne skulle scannes. Min søde svigerdatter havde taget en feriedag ligesom gedeavleren her på gården. Vi mødtes tidligt, smurte madder og bryggede staldkaffe til scannemanden og gik så i stalden, hvor gederne blev fodret ind og tøjret, så de var klar. Selve scanningen tager ikke mange minutter og vi ved nu, at der er 14 små Wallisere på vej fordelt på 8 mødre. De kommer lidt mere spredt end sidste år, men de kommer! – og vi glæder os.

Samtlige dyr har fået ormekur og bukkene er blevet forkælet med et par juletræer med skæve toppe, som de gnaver i sig med stort velbehag.


Skriv et svar