September 2019

En af de tilbagevendende opgaver, når man arbejder med Wallisergeder, er klipning af klovene. Her i løbet af september har alle dyr således været en tur på klippebordet, stille og roligt en enkelt eller to pr. gang, så den halvgamle gedeavler her på gården ikke bliver for træt i armene.

Med septemberhimlen i baggrunden ses her Svalens Lisbeth og Svalens Karin, nysgerrige og glade. De er begge efter Julia og Franzl, blot født med et års mellemrum. Lisbeth skulle således gerne være drægtig for første gang og Karin for anden gang.

Bedækningerne er afsluttet og alle dyr er tilbage i vante folde igen.

Der har været god stemning i alle flokke i løbet af bedækningsperioden, men alligevel er det som om Franzl er mest veltilpas, når han får sine bukke hjem i folden igen.

Skriv et svar