Maj 2020

Selv om vi ikke skal på dyrskuer i år, skal dyrene passes og plejes alligevel – og heldigvis stiller min søde svigerdatter op, som hun plejer.

Her er det Svalens Lisbeth (efter Julia og Franzl), som desværre kastede i år, der er blevet striglet og er ude og gå en lille tur i snor.

Vi har beholdt to af årets bukkekid: Svalens Rocky (i forgrunden) efter Svalens Malene og Franzl samt Svalens Marshall efter Svalens Olga og Aarsdales Anton. Vi lærer dem at gå i snor og at være i hænder, medens de er små, det er vældig hyggeligt.

Efter mange og lange overvejelser har vi solgt dyr til andre gedeglade mennesker og er nu nede på det antal dyr, som skal være her til vinter.

De unge bukke er flyttet over i bukkefolden og som altid glæder jeg mig over, hvor roligt bukkeflokkens hieraki etableres.

Og ellers er det jo bare at nyde foråret, strigle og klippe klove….. – og det har I jo set mange gange, så på den sidste dag i maj tog jeg i stedet dette billede af svaleungerne i stalden – nu bliver det sommer.

Skriv et svar