Juli 2020

Juli er lig med sommerferie og sommerferie er for gedeavleren her på gården lig med at være herhjemme. Der er tid til at se på dyrene og mange pinde strikkes, medens fremtidens avl overvejes. De dyr, der er blevet solgt, er for længst flyttet hjemmefra, så de dyr, der er tilbage nu, er allesammen valgt til af forskellige grunde.

En af de 1 årsgeder, som jeg bare MÅ beholde, selvom hendes forben ser helt mærkelige ud på dette billede. Den lange pels og skyggerne snyder.

Vi har beholdt i alt 9 hundyr, der alle skal bedækkes senere på sæsonen. Vi har også beholdt 3 gimmerkid: StellaMarias tvillinger med Franzl og Joleens gimmer efter Anton. Anton har vi desværre måttet aflive og det har givet meget ro og balance i bukkeflokken, der nu består af Franzl, JJ og de to bukkekid Rocky og Marshall.

Det er min plan, at dyrene fremover skal strigles igennem, når de får klippet klove og på tavlen i stalden noteres datoer, så ingen glemmes.

Skriv et svar