August 2020

Gederne giver mig masser af tænketid, masser af fredelig alenetid hver eneste dag, når jeg fodrer. Det er meget værdifuldt. Mindst ligeså værdifuldt er det, når bondemanden, børn, svigerbørn, børnebørn og gode venner kommer og hjælper med forskellige gederelaterede opgaver. August har været spækket med hjælpende hænder.

Således kom min gode veninde Berit på striglebesøg. Man snakker så godt, medens man strigler! Vi nåede de to voksne østrigere og de tre gimmerkid med klovklipning og det hele, inden vi var færdige med verdenssituationen – og vi nåede ikke at tage et eneste billede.

Hele familien var på banen, da vores lækre halm skulle køres ind – næsten lige så godt som juleaften.
Billederne på min telefon taler sit eget sprog. Der er primært geder (og børnebørn), når lyset lige bliver helt særligt, når jeg går derude.
Medens vi venter på bedækningssæsonen – de to store bukke Franzl og JJ er meget gode venner og opholder sig altid tæt på hinanden.

Skriv et svar