September 2020

Året flyver afsted og i denne måned blev det tid til at sætte gang i bedækningssæsonen. Vi skal i år bruge vores to voksne bukke Franzl og JJ i avlen, så de får en foldfuld geder hver og vi har endnu engang fornøjelsen af højparfumerede bukke på begge sider af huset. Hvorfor har gedeavleren dog valgt at arbejde med en dyreart, hvor handyrene stinker sådan??!! Nå, det er jo heldigvis kun en kort periode. De to unge bukke Rocky og Marshall må bo i staldens ene boks, medens de tre unge gimmere Margrethe 2., Søster Lagkage og Miss Sunshine bor i den anden boks indtil bedækningerne er overstået.

Alle fire bukke, her er det Rocky, har fået klippet klove forud for bedækningsperioden. Især for de store bukke, som skal bedække, er det vigtigt, at klovene er tiptop i orden.


Det er altid hyggeligt at se mine gamle dyr igen. Viki og hendes datter Gurli Ged er hjemme til bedækning. De er meget knyttede til hinanden og har det godt.

På Avlsudvalgets møde hos Heidi fik jeg mulighed for at hilse på bukke herfra André Rieu og My Lord, som nu er halvandet år gamle.

Vi nåede også et weekendbesøg af foreløbigt yngste barnebarn Laura, som blev underholdt af JJ til fodringstid.

Skriv et svar