Oktober 2020

Det er altid en oplevelse at lægge mærke til dyrenes adfærd over for hinanden. Dyr viser stor omsorg for og tilknytning til hinanden. Det er velkendt, at geder er knyttet til deres mor ofte livslangt, søskende er knyttede til hinanden og jeg har også flere gange oplevet, at kid har dannet venskaber, som har varet hele livet.

Det er helt tydeligt, at Franzl og Malene sætter stor pris på hinandens selskab. Selvom det er allersidst på bedækningssæsonen og Malene forhåbentlig for længst er bedækket, ses de ofte i nærheden af hinanden og de står tit og nusser.


Bukkene er også meget gode venner indbyrdes og de sidste dage i bedækningssæsonen har især Franzl kaldt lidt på JJ.

Det går livligt for sig, når bukkene bliver sat sammen igen. De to unge bukke har forlængst givet sig til at æde, mens Franzl og JJ lige skal blive enige om, hvem der bestemmer. De kæmper meget ordentligt med tilløb og det hele og efter en halv times tid og lidt blod i kanten af hornene er der ro og fred igen.

Skriv et svar