November 2020

November byder som vanligt på total oprydning og rengøring i stalden før vinteren. Det er en skøn dag.

Så forkælet er gedeavleren her på gården: Børn og gode venner kommer hjem og hjælper med efterårsrengøringen i stalden. Frokosten er en stor del af denne dag og fodtøjet parkeres pænt udenfor.


November! I går var det strålende solskin, i dag regner det – sidelæns. Min kasket faldt af tre gange og wrappen blæste ned fra trillebøren. Efter dagens fodring var jeg gennemblødt. Vandspandene blev fyldt til de næste dage og ekstra halm smidt ned fra loftet. Så hang der også halm fast i min våde arbejdsjakke! Selv om jeg havde en plan om at klippe et par klove, så blev det altså tid til et varmt bad.

Det er virkelig vejr til opdatering af hjemmeside, så må klovene blive en anden dag. Dagen fyldes med opgaver, mens vi venter på det lille barnebarn. Termin? IDAG! Gedeavleren er den heldige Mormor, der skal være sammen med de to store, mens der fødes.

Det blev heldigvis bedre vejr – torsdag eftermiddag var gedeavleren flittig (og måske lidt rastløs), så syv geder fik klippet klovene.

– og natten til fredag kom hun så til verden vores lille Emma, sund og fin.

Skriv et svar